Szemkörnyékápolás

BŐROPTIMALIZÁLÓ – minden bőrtípusra

Az egyes bőrtípusokhoz tartozó termékek kollekciója mellett, minden Professzionális bőrápoló termékcsaládnak rendelkeznie kell olyan plusz Prémium termékekkel, melyek arra lettek kifejlesztve, hogy fokozzák a kezelés élményét és az „otthoni” bőrápolás lehetőségét.

A bőroptimalizáló termékcsalád órási termék választékkal rendelkezik, melyek kielégítik ezeket a plusz kívánalmakat. Ezek a termékek használhatóak önmagukban, vagy más adott bőrtípusra fejlesztett alapvető készítményekkel együtt is, fokozva ezzel a Szalonokban végzett kezeléseket, ahol a kozmetikusoknak lehetőségük nyílik egyedi arcápolási folyamatok összeállítására, melyek jól illeszkednek minden bőrtípushoz és a különféle igényekhez.

Ez a termékcsalád lehetőséget kínál a vendégeknek a Szalonélmény otthoni folytatására. A teljes vendéglátás területén a bőroptimalizáló termékcsalád tökéletes összeállítást nyújt alapvető bőrápolási termékekből, melyek bármely bőrápolási folyamatot képesek optimalizálni.

Reviving Eye Gel

Skintruth Reviving frissítő, hidratáló szemkörnyékápoló gél 30 ml

Skintruth Reviving frissítő, hidratáló szemkörnyékápoló gél 30 ml

REVIVING HŰSÍTŐ, FRISSÍTŐ, HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL

Ez a hűsítő könnyű szemkörnyékápoló gél, csökkenti a puffadtságot és sötét karikákat a szemkörnyékén, miközben feléleszti a fáradt szemeket. Különleges formulája, mint a frissítő Varázsmogyoró, láthatóan javítja a finom szemkörnyék területét. Az Aloé Vera és Uborka kivonatnak köszönhetően, újraéleszti, frissíti és hidratálja a finom szemkörnyék területét.

 • Aloé Vera
 • Uborka
 • Varázsmogyoró

Kiszerelés:30 ml
Alkalmas: minden bőrtípusra

Enriching Eye Serum

Skintruth Enriching feltöltő szemkörnyékápoló szérum 30 ml

Skintruth Enriching feltöltő szemkörnyékápoló szérum 30 ml

ENRICHING GAZDAG HIDRATÁLÓ, FELTÖLTŐ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM

Egy gazdag szemkörnyékápoló szérum, amit elegyítettek hidrolizált Zabfehérjével nyugtató hatása miatt, valamint kombinálták Csillagvirág olajjal, amely gazdag esszenciális zsírsavakban.
E-vitaminban és természetes növényi olajokban gazdag, amik hidratálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr kinézete és tapintása puha, sima és rugalmas legyen. A szérum segít hidratálni és feltölteni a finom szemkörnyék területét, így annak sokkal fiatalosabb megjelenést biztosítva.

 • Csillagvirág
 • E-vitamin
 • Szőlőmagolaj
 • Varázsmogyoró
 • Uborka
 • Zabfehérje

Kiszerelés:30 ml
Alkalmas: minden bőrtípusra

Eye Make Up Remover

Skintruth nyugtató, kondicionáló sminklemosótej

Skintruth nyugtató, kondicionáló sminklemosótej

OPTIMISE NYUGTATÓ, KONDICIONÁLÓ SMINKLEMOSÓ TEJ

Gyengéd formula, amit gazdagítottak luxus selyem aminosavakkal, hogy megtartsa a nedvességet és frissítse az érzékeny szemkörnyék területét. Gyengéden oldja fel a tartós szemsminket, miközben erősíti és kondicionálja a szempillákat. Speciális képlete nyugtatja és kondicionálja a finom bőrt a szem körül. Ellentétben más termékkel, a Skintruth sminklemosó nem hagy olajos érzést maga után.
Ideális minden bőrtípusra.

 • Selyem Aminosavak
 • Szőlőmagolaj
 • Varázsmogyoró

Kiszerelés:200 ml, 500 ml
Alkalmas: minden bőrtípusra

Cleansing Oil

Skintruth olajos sminklemosó 150 ml

Skintruth olajos sminklemosó 150 ml

OPTIMISE OLAJOS SMINKLEMOSÓ

Levendulát tartalmazó tisztító olaj, mely hatékonyan olvasztja fel a sminket, szennyeződéseket és a piszkot. Gazdag formuláját kombinálták Füge kivonattal, mely tisztítja és táplálja is a bőrt. Eredményez egy puha arculatot, zsíros érzés nélkül.

Tulajdonsága:
Ultra könnyű, nem zsíros képlet.
Szertefoszló olaj ami a napi szennyeződéseket egyszerűen és gyorsan eltávolítja.
Átalakul a Luxus olaj egy gazdag tejbe.

 • Levendula
 • Füge kivonat
 • Napraforgómag olaj

Kiszerelés:150 ml
Alkalmas: minden bőrtípusra